Трапезен комплект vidaXL ОТ 7 ЧАСТИ, 120х60х74 см, сив

ТРАПЕЗЕН КОМПЛЕКТ VIDAXL ОТ 7 ЧАСТИ, 120Х60Х74 СМ, СИВ

Трапезен комплект vidaXL от 7 части, 120 х 60 х 74 см, сив цвят, е комплект направен по най-новите стандарти и може да бъде вписан идеално във всеки нов и модерен интериор на всяка стая във вашия дом.

Със този красив и модерен комплект за вашата трапеза, ще пренесете интериора на целият ви дом на по-високо ниво на красота, съвременност и дизайн.

Ако търсите трапезен комплект, който да ви бъде удобен, коппактен, практичен, здрав, качествен, надежден и супер добре изглеждащ, то този тук е точно за вас.

Мебелите са изработени само от материали с на-високо качество и ще издържат дълги години на ползване.

Столовете са тапицитани с много мека изкуствена кожа, която е много приятна на допир с кожата и ще се чувствате много удобно, когато седите на тях. Седалките им са подплатени допълнително с полиуретанова пяна за още мекота и удобство.

ТРАПЕЗЕН КОМПЛЕКТ VIDAXL ОТ 7 ЧАСТИ, 120Х60Х74 СМ, СИВ

Цвета на този трапезен комплект Vidaxl от 7 части е сив и това го прави много лесен за вписване във всеки вид модерен интериор.

Размерите на масата в комплекта са както следва: 120 см x 60 см x 74 см (Д х Ш х В)
Размерите на столовете от комплекта са както следва: 43 см x 50 см x 96 cм (Ш x Д x В)

Имат 24 месеца гаранция за качеството. Могат да бъдат доставени БЕЗПЛАТНО до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да ги прегледа обстойно и след това да им се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

Доставят се напълно сглобени и готови за използване и няма да се притеснявате как и кога ще ги слобите при доставка.

ТРАПЕЗЕН КОМПЛЕКТ VIDAXL ОТ 7 ЧАСТИ, 120Х60Х74 СМ, СИВ