Ортопедичен матрак SOMNART, Ultrasleep Dream, 120x190x20 см, Полиуретанова пяна, Свалящ се калъф с цип, Средна твърдост

Ортопедичен матрак SOMNART, Ultrasleep Dream, 120x190x20 см, Полиуретанова пяна, Свалящ се калъф с цип, Средна твърдост

За да отговори на нуждите на всички хора с активен начин на живот или спорт, Somnart създаде ортопедичен матрак Somnart Ultrasleep Dream, който ще се превърне във вашия надежден съюзник в антиумората и антистреса.

Основните функции: Матракът Somnart има основен слой от полиуретанова пяна, който може да осигури подходяща опора и да увеличи комфорта по време на сън; Средна твърдост, може да осигури анатомичен комфорт; Матрак с две лица осигурява топлинен комфорт през всеки сезон; Калъф от микрофибър, памук, зашит с мъх, и вътрешна подплата за допълнителен комфорт.

Основният слой от полиуретанова пяна успешно съчетава еластичност и издръжливост, за да ви осигури подходяща опора и да увеличи комфорта по време на сън. Плътността на полиуретана е 23 kg / mc; твърдостта е 35 (средна).

Като средно твърд матрак, той може да понижи точката на налягане, да благоприятства кръвообращението и гръбначния стълб и да помогне за отпускане на мускулите и здравословна почивка.

Има две страни на използване, и това го прави по дългогодишен, като качество.

Калъфът се сваля лесно и се пере лесно в пералнята с вашите дрехи на 40 градуса, защото е с цип и свалянето му е много лесно. Материалът на калъфа е много приятен на допир с кожата.

Има 24 месеца гаранция за качество. Може да бъде доставено до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да го прегледа обстойно и след това да му се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

Препоръчва се матрака да се използва на проветриво място, където няма да се овлажни. По възможност използвайте предпазен калъф за матрака.

Височината на този ортопедичен матрак Somnart е универсална и е 20 см.

Матрака е с размери 120 см х 190 см, и това го прави подходящ за един човек. Препоръчителното тегло на този човек е около 100 кг.

ОРТОПЕДИЧЕН МАТРАК SOMNART, ULTRASLEEP DREAM, 120X190X20 СМ, ПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА, СВАЛЯЩ СЕ КАЛЪФ С ЦИП, СРЕДНА ТВЪРДОСТ