Легло сандвич MIPA ДАНИ с етажерки и ракли, + матраци

Легло сандвич MIPA ДАНИ с етажерки и ракли, + матраци

Легло сандвич MIPA ДАНИ с етажерки и ракли + матраци е един от възможно най-компактните избори, които можете да направите за вашата спалня или детска стая и да бъде супер удобен в същото време.

Това легло тип сандвич, ще ви спести много чудене, какви легла и къде в детската стая да ги разположите, за да е удобно на децата ви. То обединява две легла в едно, като едното може да бъде прибирано в другото през деня и по този начин да спести много пространство за игра на малките сладури и да бъде много компактно. Цветовете му са изключително приятни за всяка детска стая и ще се харесат на всяко малко детенце.

Към леглата са включени и матраци, така че чуденето относно и това какви матраци да закупите допълнително отпада. Имате абсолютно всичко необходимо. Материалът от който е направено е висококачествен ЛПДЧ, който е много здрав, надежден и издръжлив на почти всякакви условия на ползване. Притежава долни крачета с колелца и по този начин можете да го местите където си поискате без затруднения. Също така към леглото са прибавени етажерки с голяма и малка ракла за съхранение на дрешките и игрчките на дечицата.

Има 24 месеца гаранция за качеството. Може да бъде доставено до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да го прегледа обстойно и след това да му се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

Предимства на това супер легло са:
– изтеглящо се още едно легълце подходящо за вашето второ дете.;
– надеждна конструкция, която ще може да се ползва много години;
– леглото не се усуква заради здравата му конструкция;

Доставя се в разглобено състояние за самостоятелен монтаж, заедно с монтажна схема и абсолютно всички необходими материали и пособия за сглобяването, което може да се извърши от всеки един клиент по всяко време.