Комплект 4 кухненски стола Kring Dublin, PU, Cappuccino

Комплект 4 кухненски стола Kring Dublin, PU, Cappuccino

Комплект 4 кухненски стола Kring Dublin, PU, Cappuccino, са страхотни кухненски, трапезни столове, които ще придадат допълнителен стил и уют в дома ви.

Изборът на кухненски столове или такива за някоя друга стая е изключително важен, тъй, като това се мебелите върху, които седим, храним се, разговаряме с близките си и правим много други неща. Те трябва да ни бъдат удобни, приятни, красиви и добре изглеждащи и не на последно място, да се вписват добре в интериора на стаята за която са предвидени, за да бъде тя още по-красива.

Комплект 4 кухненски стола Kring Dublin в цвят Cappuccino, са столовете, от които всяко семейство има нужда за всяка от стаите си, особено за кухнята си.

Те са супер красиви и дизайнерски и задават приятен тон на цялата стая в която са разположени.

КОМПЛЕКТ 4 КУХНЕНСКИ СТОЛА KRING DUBLIN, PU, CAPPUCCINO

Цвета и формата им са универсални и неутрални и по този начин не задължават по никакъв начин клиентите да се чудят как да ги впишат в интериора на кухнята си.

Те са много елегантни и изискани и придават усещане за луксозност у клиентите. С удобната и ергономична форма, която имат, ще се чувствате супер, когато ги използвате и няма да искате да станете от тях дълго време, защото ви карат да се отпуснете и релаксирате, дори и ако извършвате някаква дейност докато седите.

Имат 24 месеца гаранция за качеството. Могат да бъдат доставени до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, Офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да ги прегледа обстойно и след това да им се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

КОМПЛЕКТ 4 КУХНЕНСКИ СТОЛА KRING DUBLIN, PU, CAPPUCCINO

МАТЕРИАЛ, ОТ КОЙТО СА ИЗРАБОТЕНИ СТОЛОВЕТЕ

Материал на пълнежПолиуретанова пяна
Материал на корпусМетал
Материал тапицерияИзкуствена кожа

ОБЩИ РАЗМЕРИ НА СТОЛОВЕТЕ

Височина на столовете98 см
Ширина на столовете42 см
Дълбочина на столовете40 см