Комплект мебели за градина Heinner Sydney, Маса, Диван, 2 фотьойла, Кафяв/Крем

КОМПЛЕКТ МЕБЕЛИ ЗА ГРАДИНА HEINNER SYDNEY, МАСА, ДИВАН, 2 ФОТЬОЙЛА, КАФЯВ/КРЕМ

Комплект мебели за градина Heinner Sydney, Маса, Диван, 2 фотьойла, Кафяв / Крем е съвременен и модерен градински комплект, който ще разкраси много лятната ви градина или тераса.

Комплектът мебели за Heinner SYDNEY от 4 части в цвят кафяв и крем е страхотен избор за вас, вашето семейство или приятели и вашата красива лятна градина, тераса, балкон или двор.

Комплектът се от 2 фотьойла, които са много здрави и удобни със своята ергономична форма, диван за двама души, който е още по-удобен от фотьойлите и масичка за кафе със стъклено покритие, на която ще можете да пиете кафето си с удоволствие през топлите сутрини или през слънчевите следобеди.

Цветовете на този комплект мебели за градина Heinner са неутрални и не задължават по никакъв начин. Вписват се страхотно във всеки екстериор и интериор. Поддържа се изключително лесно и удобно.

Размерите на масичката за кафе са 92 x 46 x 35 см

На дивана са 121 x 69 x 78 см

На фотьойлите са 63 x 69 x 78 см

Препоръчителното тегло, на клиента, който ще седи на тях е около 100 кг.

Има включени и декоративни възглавнички, които са също много удобни и допълват допълнително комплекта.

КОМПЛЕКТ МЕБЕЛИ ЗА ГРАДИНА HEINNER SYDNEY, МАСА, ДИВАН, 2 ФОТЬОЙЛА, КАФЯВ/КРЕМ

Материалът от който са направени, е много здрав, надежден и издъжлив на почти всякакви условия на ползване, дори и лоши метереологични условия, но за предпочитане е комплектът да се покрива, ако навън вали дъжд.

Има 24 месеца гаранция за качеството. Могат да бъдат доставени до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, Офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да ги прегледа обстойно и след това да им се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

КОМПЛЕКТ МЕБЕЛИ ЗА ГРАДИНА HEINNER SYDNEY, МАСА, ДИВАН, 2 ФОТЬОЙЛА, КАФЯВ/КРЕМ