Еднолицев матрак My Sleep Milano 23 см, 160×200 см

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК MY SLEEP MILANO 23 СМ, 160X200 СМ

Еднолицев матрак My Sleep Milano е качествен, комфортен и супер изгоден, издръжлив матрак със средна степен на твърдост, който е подходящ за всеки клиент, дори и този с най-големите претенции.

Височината, размерите, материалът, калъфът и въобще всичко в този матрак са направени в пълен синхрон, за да бъде този еднолицев матрак My Sleep Milano перфектен за клиентът, който го използва.

Това е пружинен тип матрак с класическите пружини тип Бонел, които са много здрави, издръжливи и надеждни и ще издържат дълги години на ползване при почти всякакви условия.

За още по-голям комфорт, в този матрак е вграден и допълнителен слой от полиуретанова пяна от висок клас.

Има вградена рамка от дървесен материал с голяма здравина и това елиминира нуждата от подматрачна рамка за този матрак и за леглото на което ще се използва.

Матрака притежава 2 години пълна гаранция.

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК MY SLEEP MILANO 23 СМ, 160X200 СМ

Материалът на калъфа е изключително приятен на допир с кожата и ще ви създаде комфортна и приятна среда за спокоен и дълбок сън през нощта или през деня.

Има вентилационни клапи, благодарение на които въздухът в матрака циркулира и по този начин се намалява възможността от изпотяване по време на сън.

Можете да монтирате и повдигащ механизъм на този матрак стига той да е с подходящите размери за него и за подходящото легло.

Има 24 месеца гаранция за качество. Може да бъде доставен БЕЗПЛАТНО до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да го прегледа обстойно и след това да му се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК MY SLEEP MILANO 23 СМ, 160X200 СМ

РАЗМЕРИ

Размери (см)160 x 200
Височина23 cm