Еднолицев матрак Бонел Sleepy, Monaco 160×200 см

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК БОНЕЛ SLEEPY, MONACO 160X200 СМ

Еднолицев матрак Бонел Sleepy Monaco е матрак, който ще задоволи потребностите на хора търсещи здрав и издръжлив матрак със средна степен на твърдост на разумна цена.

Този матрак е с пълнеж от полиретанова пяна с високо качество, което го прави един от най-удобните от класа си.

Нивото на твърдост му е средно то твърдо, което го прави идеален за клиенти, които изпитват болки в гърба и задната част на тялото си.

Препоръчва клиентът, който ще го използва да не надвишава теглото от около 100 кг, с цел матрак да запази своята цялост по-дълго време.

Покривния материал, тоест калъфът на матрак е от 100% полиестерен материал, изключително приятен на допир с кожата на вашето тяло.

Притежава антиалергично свойство и ще бъде прекрасна среда за спокойна почивка и релакс след дългия работен и тежък ден.

Доставя с завит на руло в пакет до всяка част на България, включително и до адрес на клиента. Така ще го получите направо пред входната ви врата, ще можете да го прегледате преди да го платите и след това да му се насладите с удоволствие.

Цвета му е бял с голям борд от страни в цвят бордо.

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК БОНЕЛ SLEEPY, MONACO 160X200 СМ

Този еднолицев матрак Бонел Sleepy, има вентилиращи свойства, като по този начин не позволява запаряването, прегряването и потенето по време на сън. Абсорбира топлината, която тялото ви излъчва, докато спите и така създава благоприятна среда за самите вас. Това го прави и страхотен антиалергичен и антибактериален матрак.

Има 24 месеца гаранция за качеството. Може да бъдат доставен БЕЗПЛАТНО до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да го прегледа обстойно и след това да му се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК БОНЕЛ SLEEPY, MONACO 160X200 СМ

РАЗМЕРИ

Размери (см)160 x 200
Височина23 cm