Двулицев Матрак Sleepy, Bamboo 7 зони, 12+4+2 см мемори, 144x200x20 см

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК SLEEPY, BAMBOO 7 ЗОНИ, 12+4+2 СМ МЕМОРИ, 144X200X20 СМ

Двулицев матрак Sleepy Bamboo 7 е луксозен матрак с височина 20 см, произведен в България от матраци Sleepy. Матрака се отличава с трислойното си ядро, съставено от 7 зоново профилирана полиуретанова пяна с висока плътност, високоеластична HR пяна и слой мемори пяна.

Направен е от най-висококачествените материали,а именно с бамбукови нишки, които имат и антибактериален ефект. Основата му е от супер качествена мемори пяна, която е анатомична и много удобна и ще поддържа идеална форма на тялото ви, когато ползвате матрака.

Под горното му покрите е втъкана допълнителна 2 см мемори пяна, за още по-голямо удобство. Този слой е влагоустойчив и попива влагата и топлината, които тялото ви излъчва по време на сънят ви.

Калъфа на матрака е съставен от плат Бамбук със съдържание на бамбукови нишки. Те се славят с високата си здравина, както и отлична мекота.
Калъфът е изработен от фин, дишащ плат, с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества. Както всички знаем, бамбукът има анти-микробни свойства и не позволява на микробите и вредните бактерии да се допират до матрака.

Тези съставки позволяват на матрака постоянна суха среда, която няма да предизвика мухъл, плесен, неприятни миризми и други.

Ядрото на матрака е трислойно, като използваната технология е уникална по рода си и е плод на дълго годишни проучвания в областта на съня.

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК SLEEPY, BAMBOO 7 ЗОНИ, 12+4+2 СМ МЕМОРИ, 144X200X20 СМ

Калъфът може лесно да се сваля благодарение на пришитият му цип за бързо сваляне и пере заедно с дрехите ви на 40 градуса в пералната ви машина.

Друга важна особеност на този специален двулицев матрак Sleepy е, че създава ефект на масаж при по-продължително ползване. Препоръчителното тегло на клиента, който ще го използва е около 100 кг.

От двете страни на матрака получавате 100% ортопедичност.

Може да обръщате матрака според предпочитанията си, като по този начин получавате две различни усещания в един матрак.

Има 144 месеца гаранция за качество. Може да бъде доставен БЕЗПЛАТНО до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да го прегледа обстойно и след това да му се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

Размерите му са 144 х 200 см. Височината му е 20 см.

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК SLEEPY, BAMBOO 7 ЗОНИ, 12+4+2 СМ МЕМОРИ, 144X200X20 СМ