Двулицев матрак Sleepmode Bamboo Massage Orthopedic, 144×190, 20 см, с цип

Двулицев матрак Sleepmode Bamboo Massage Orthopedic, 144x190, 20 см, с цип

Двулицев матрак Sleepmode Bamboo Mаssage Orthopedic е висок клас ортопедичен матрак, чиято цел е вашата оптимална почивка и здрав сън.

Направен е от най-висококачствените материали,а именно с бамбукови нишки, които имат и антибактериален ефект. Основата му е от супер качествена мемори пяна, която е анатомична и много удобна и ще поддържа идеална форма на тялото ви, когато ползвате матрака.

Под горното му покрите е втъкана допълнителна 2 см мемори пяна, за още по-голямо удобство. Този слой е влагоустойчив и попива влагата и топлината, които тялото ви излъчва по време на сънят ви.

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК SLEEPMODE BAMBOO MASSAGE ORTHOPEDIC, 144X190, 20 СМ, С ЦИП

Калъфът на Sleepmode Bamboo Massage Orthopedic е изработен от фин, дишащ плат Bamboo, с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества. Както всички знаем, бамбукът има анти-микробни свойства и не позволява на микробите и вредните бактерии да се допират до матрака.

Тези съставки позволяват на матрака постоянна суха среда, която няма да предизвика мухъл, плесен, неприятни миризми и други.

Предимствата на матрака:

Ортопедична опора
Термален комфорт
Антимикробни свойства
Издръжливост и удобство
Висококачествен
Подходящ за всички позиции за спане

Калъфът може лесно да се сваля благодарение на пришитият му цип за бързо сваляне и пере заедно с дрехите ви на 40 градуса в пералната ви машина.

Друга важна особеност на този специален двулицев матрак Sleepmode е, че създава ефект на масаж при по-продължително ползване. Препоръчителното тегло на клиента, който ще го използва е около 100 кг.

Размерите му са 144 х 190 см. Височината му е 20 см.

Има 144 месеца гаранция за качество. Може да бъде доставен БЕЗПЛАТНО до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да го прегледа обстойно и след това да му се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК SLEEPMODE BAMBOO MASSAGE ORTHOPEDIC, 144X190, 20 СМ, С ЦИП