Бюро с рафтове vidaXL, черно и цвят дъб, 116х50х93 см

Бюро с рафтове vidaXL, черно и цвят дъб, 116х50х93 см

Бюро с рафтове vidaXL, черно и цвят дъб, 116 х 50 х 93 см е мултифункционално и супер удобно бюро, което ще побере всичките ви необходимости на едно място.

Това бюро е направено по най-новия писък на модата, а именно с много място за съхранение и много рафтове върху, които можете да слагате всички необходими пособия за вашата работа.
Те са изключително здрави, надеждни и издържливи на голяма тежест, така че няма място за притеснение какво ще поставите на тях. Плотът на това модерно бюро с рафтове е много голям и просторен и на него можете да поставите монитор за вашият компютър, клавиатура за него, мишка с подложка. Можете също да оставите вашите учебници, вашите книги и помагала за училище, както и да го декорирате със стайни растения за още по-красива визия.
Материалът от който е направено това бюро е висококачествена метална конструкция и здраво ПДЧ, които са много здрави, надеждни и издръжливи на почти всякакви условия на ползване.

БЮРО С РАФТОВЕ VIDAXL, ЧЕРНО И ЦВЯТ ДЪБ, 116Х50Х93 СМ

Цветът на това красиво бюро с рафтове vidaxl е дъб, като металната конструкция е прахово боядисана с черен цвят.
Размерите на бюрото в пълният му размер, са както следва: 116 см x 50 см x 93 см (Д x Ш x В)
Крачетата на бюрото за поставени под формата на Х и това го прави още по-устойчиво и балансирано.

Доставя се в разглобено състояние за самостоятелен монтаж, заедно с монтажна схема и абсолютно всички необходими материали и пособия за сглобяването, което може да се извърши от всеки един клиент по всяко време.

Има 24 месеца гаранция за качеството. Може да бъде доставено до всяка точка на Република България, без изключение от град, село, офис на куриерска фирма или до адрес на клиента, където той ще може да го прегледа обстойно и след това да му се наслаждава с огромна радост и удоволствие.

БЮРО С РАФТОВЕ VIDAXL, ЧЕРНО И ЦВЯТ ДЪБ, 116Х50Х93 СМ